Wij gebruiken cookies voor meet- en analysedoeleinden. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord

Over ons

Wie zijn we

Hapaco heeft meer dan 20 jaar ervaring wat betreft de totaalrenovatie van appartementen, woningen, hotels en winkels. Hierdoor zijn wij dé referentie geworden inzake projecten op maat voor de regio Brugge-Kust. Reken op ons voor een kwalitatieve en vlotte realisatie van jouw droomproject. Met ons als partner kies je voor vooruitgang, zekerheid en bekwaamheid.

Jouw wensen zijn voor ons de allerhoogste prioriteit. We zoeken samen met jou naar creatieve manieren en concrete oplossingen om aan jouw wensen te voldoen. Daarnaast kiezen we er bewust voor om enkel met de meest kwalitatieve en duurzame materialen te werken.

We verzekeren onze klanten van een goede en correcte opvolging van de werken. Elk project verloopt via dezelfde contactpersoon die aan jou wordt toegewezen, zo vermijden we misverstanden. Doordat we samen met jou een planning opstellen, kan je erop rekenen dat jouw project binnen de vooropgestelde termijn wordt afgewerkt.


Geschiedenis

We zijn trots op de mooie lijst aan verwezenlijkingen en succesverhalen die we kunnen voorleggen. Sinds het prille bestaan van Hapaco kunnen we, samen met onze klanten, een mooi verhaal schrijven.

  • 2023 - Plaatsgebrek en nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten? De stimulans voor onze uitbreiding! Deze zomer hebben we dan ook de overstap gemaakt naar ons nieuwe gebouw aan de overzijde op nummer 15. Ondertussen telt het H-team een dertigtal mensen, zowel vaste medewerkers als vaste onderaannemers.
  • 2021 - Ons team telt nu een twintigtal mensen. We centraliseren onze zaken Dapa Construct, Dapa Climatech, Renoprojects en Team Invest onder één noemer: Hapaco. Deze uniforme aanpak heeft vele voordelen. Zo kunnen we onze diensten nog beter inzetten om onze klanten met de juiste vakkennis bij te staan en om kleine en grote projecten tot een goed einde brengen.
  • 2014 - We tellen nu negen mensen die onze klanten adviseren en ondersteunen. Door onze groei besluiten we uit te breiden en kopen we een bedrijfspand op de Industriezone van Stene (Oostende). Sinds 1 mei 2014 is het onze uitvalsbasis voor Dapa Construct en onze afdeling Climatech. Het terrein van 2400 m² beschikt over een ruime parking, polyvalente ruimtes, bureaus, een conciërgewoning met tuin en een eigen afvalpark.
  • 2010 - Dapa Construct is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in regio Brugge-Kust. Dagelijks zijn we met een 7-tal mensen in de weer om projecten van A tot Z tot een goed einde te brengen. We specialiseren ons in totaalprojecten i.e. de renovatie en vernieuwbouw van appartementen, huizen en volledige appartementsblokken.
  • 2005 - Dapa Construct telt twee vaste medewerkers en blijft zich verder ontplooien wat betreft totaalprojecten, renovaties, technieken en herstellingen.
  • 2000 - Zaakvoerder David Passchyn start na zijn opleiding koelte- en warmtetechniek de eenmanszaak Dapa Construct op.

Missie

Visie

Om hoogstaande kwaliteit te blijven garanderen, zetten we niet langer in op groei, maar vooral op bijscholing, kennis en professioneel advies. Hierdoor zijn we voor tal van bedrijven en particulieren een vaste partner geworden, onder meer voor het onderhoud en de renovatie van gebouwen. Voor specifieke opdrachten werken we samen met onze vaste onderaannemers, stuk voor stuk mensen die een krak zijn in hun vakgebied. Zo kunnen wij aan onze klanten een totaaloplossing aanreiken. Een goede relatie uitbouwen met tevreden klanten en tegelijkertijd projecten realiseren waar we trots op zijn, dat is ons ultieme doel.


Partners

Cerga
Embuild
Vaillant
Daikin